​✓ Autoriseret VVS-installatør

Medlem af TEKNIQ

VOLA servicepartner

VVS-arbejde

Køkken & Bad

Vi udfører VVS-arbejde i forbindelse med nybygning og renovering af enhver art, både for private og erhverv. Ændringer og modernisering af bad, køkken og vand- og varmeanlæg.

Småreperationer

Små reperationer af pakninger i vandhaner, utætheder i toiletter, lækagesporing med luftarter m.v.

Varme

Varmeanlæg indenfor fjernvarme og olie og naturgas. Herunder også konvertering fra el til anden opvarmningsform.

Vedligeholdelse m.m.

Vi har stor ekspertise i ejendomsservice:

Vedligeholdelse af VVS installationer, som fx. udskiftning af diverse vand og varmerør og dele i forbindelse med dette, som fx. varmevekslere, varmvandsbeholdere, radiatorer, blandingsbatterier, pakninger og sanitet. Dette udfører vi allerede for bl.a. BSB (Borgerligt Socialt Boligbyggeri) i Lunderskov.

Smedearbejde

"Gammeldags" smedearbejde samt større eller mindre specielle opgaver løses også, af vores fleksible smede, der kan finde kreative løsninger til de mere komplekse opgaver.

Vores målsætning er fx.:

at forlade Deres hjem lige så rent, som da vi kom at overholde de aftalte tider at sørge for en ordentlig koordinering af vores medarbejdere at installere anerkendte produkter.

Så drypper hanen, siver toilettet, er afløbet i brusekabinen stoppet eller er der pludselig gået hul et sted? Så er det Lunderskov Smedie og VVS Aps du ringer til.

​​

Vidste du:

At vi også er med i fælleskabet VVS BUTIKKEN A/S, som er en sammenslutning af 120 selvstændige VVS-installatører fordelt over hele landet?

Her kan du købe dine VVS-artikler når det passer dig. Vi har åbent døgnet rundt på www.vvsbutikken.dk. Så du kan både køber dine artikler direkte hos os, eller igennem netbutikken.​

Information

Lunderskov VVS ApS

Ejet af ​​LYHNE VVS

CVR:  71458814

Adresse

Kontakt​

Telefon: 75 58 50 19